Segít a vásárlóknak a kerékpár szaküzlet

Amikor a szülők elhatározzák, hogy egy bringával lepik meg a gyermeküket, akkor fontos tudniuk, hogy a legfőbb tényező, amit szem előtt kell tartaniuk, az a méret. Például 8-9 éves lurkónak a gyerek bicikli 20 fog beválni. Persze más szempontokat is tanácsos figyelembe venni. A hozzáértők szerint, a biztonság kedvéért ajánlott kontrafékes bringát beszerezni. Egy ilyennel a gyerkőc sokkal könnyebben tud tekerni és megállni is, hiszen reflexszerűen visszafelé akar tekerni a fékezéskor.

Ezzel szemben idő kell ahhoz, hogy a kézzel működtethető fékkel rendelkező gyerek bicikli 20 fajtát megszokja. A méretre visszatérve, annyit még meg kell jegyezni, hogy ugye a gyermekeknek még nem olyan arányos a testük, mint a felnőtteknek. A beszerzéskor ezért is kell figyelni arra, ha ráülteti a gyereket a nyeregre a szülő, akkor a pedált a legalsó pontra kell tekerni és megnézni, hogy eléri-e azt a lábával Ha eléri úgy a pedált, hogy a térde egy kicsit hajlítva van akkor egy kis gyakorlással körbe fogja tudni hajtani. Az ilyen gyerek bicikli 20 biztosan beválik majd. Aki már egy tapasztaltabb bringásnak keres bicajt, az megveheti a szimpla váltós gyerek bicikli 20 modellt is. Ez első és hátsó váltóval, illetve általában marokváltó karokkal készül. Fontos, hogy ha a gyermek eddig kontrafékes kerékpárt használt, akkor szép lassan kell átszoktatni a V-fékes kerékpárra. Hol vehető meg ez a bicaj? Az Agárdi kerékpár szaküzlet a nagyszülőknek, szülőknek és mindenki másnak is segít megtalálni a tökéletes kétkerekűt. Sőt, itt még a nagyon kicsiknek is megvehető a jó jármű.

Érdemes megtekinteni a futóbicikliket, amik az óvodásoknak biztosan beválnak. A kerékpár szaküzlet több méretben forgalmazza ezeket. Természetesen az efféle bringák sokban különböznek. Ha már a méretről van szó, akkor paraméterre is kell fókuszálni. Az egyik a kerék mérete, a másik pedig a vázé. Jellemzően a futóbicikli kerékmérete 12 colos, ami pont ugyanakkora, mint egy legkisebb gyerek biciklié. De létezik ennél kisebb, 10 colos kerékkel szerelt futóbicikli is. A kerékpár szaküzlet ennek a fontosságára mindig kitér. Nyilván a kerékpár szaküzlet szakemberei a vázméret feltüntetéséről sem feledkeznek meg.

Hasonló bejegyzés